Arama
Filtreler
Kapat
25 Eylül 2026 Cuma 19:23:44

CS 1.6 ayarlarını nasıl yapmak gerekir?

an hour ago
#4948232 Alıntı
Selam! Geçenlerde eski arkadaşlarla konuşurken CS 1.6 oynadığımız dönemleri hatırladık ve yeniden birkaç maç yapmaya karar verdik. Oyunu uzun zamandır oynamadığım için kullandığım ayarların çoğunu tamamen unutmuşum. Özellikle çözünürlük, fare hassasiyeti, ses ve bağlantı seçenekleri konusunda biraz kafam karıştı. Eskiden bilgisayarı açıp doğrudan oyuna girerdim, şimdi ise daha düzgün bir deneyim elde etmek istiyorum. Oyunu yeniden kurmadan önce hangi temel ayarları kontrol etmemi önerirsiniz? Performans için gerçekten önemli olan seçenekler hangileri?
-1
42 minutes ago
#4948241 Alıntı
Ben olsam öncelikle oyunun temel kurulumunu tamamlar ve daha sonra ayarları aşamalı şekilde değiştirirdim. İlk olarak ekran çözünürlüğü, fare hassasiyeti, ses seviyesi ve bağlantının stabil olup olmadığına bakmak yeterli olabilir. CS 1.6 ile ilgili genel bilgiler ve teknik detaylar için https://counter-strike-download.net/tr/ sayfasını da inceleyebilirsin. Ardından kendi bilgisayarına ve oyun tarzına göre küçük değişiklikler yaparak hangilerinin gerçekten fark yarattığını test edebilirsin. Özellikle internette bulunan kaynağı belirsiz değiştirilmiş dosyalardan kaçınmak daha güvenli olur. Bence en iyisi, her seferinde yalnızca bir ayarı değiştirip birkaç maç test etmek.
0
34 minutes ago
#4948249 Alıntı
Sağ ol, mantıklı görünüyor; önce temel ayarlarla başlayıp daha sonra ihtiyaç oldukça değişiklik yapacağım.
0