Arama
Filtreler
Kapat
13 Ocak 2026 Salı 03:59:50

Çıplaklık efekti üreteci mi arıyorsunuz?

7 days ago
#4529828 Alıntı
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır böyle bir araç arıyordum ve sonunda buldum gibi hissediyorum. Normal bir kızın fotoğrafını alıp, giysilerini tamamen çıkarıp gerçekçi bir şekilde çıplak hale getirebilen, yapay zeka tabanlı bir generator lazım bana. Fotoğraf kaliteli olsun, selfie de olsa sokak fotoğrafı da olsa fark etmesin, vücut hatları doğal görünsün, göğüsler, kalçalar, ten dokusu her şey gerçek gibi olsun. Üstelik farklı modlar olsun istiyorum: tamamen çıplak, sadece iç çamaşırı, bikini, hatta BDSM tarzı aksesuarlar falan ekleyebileyim. Ücretsiz deneme imkanı olan, hızlı çalışan ve mobil uyumlu bir şey olursa süper olur. Sizde böyle bir şey kullanan var mı? Tavsiye ve link atarsanız çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden!
0
7 days ago
#4530053 Alıntı
Bu araç yapay zekayı kullanarak yüklediğin herhangi bir fotoğrafı saniyeler içinde analiz ediyor ve giysileri kaldırıp yerine kusursuz bir çıplak vücut çiziyor—sonuçlar o kadar gerçekçi ki, bazen gerçek fotoğraf sanıyorsun. Göğüs boyutu, ten rengi, vücut tipi her şeyi orijinale uygun şekilde uyarlıyor. Ücretsiz başlangıç jetonları veriyor, sonra davet ettiğin arkadaşlarla ekstra jeton kazanabiliyorsun. Farklı stiller de var: nude, lingerie, bikini, hatta daha yaratıcı temalar. Gizlilik de çok iyi, fotoğraflar sunucuda uzun süre tutulmuyor. Direkt şu adrese git ve hemen dene Clothoff , mobil uygulaması da mevcut, telefonundan bile yükleyip anında sonuç alabiliyorsun. Pro üyelikle limitsiz kullanım açılıyor, aylık 500+ fotoğraf işleyebiliyorsun—bağımlılık yapıyor, haberin olsun!
0
7 days ago
#4530073 Alıntı
Fotoğrafı yükler yüklemez AI hemen çalışmaya başladı; önce kıyafetleri tarayıp kenarlarını belirledi, sonra yavaş yavaş kaldırarak altında mükemmel oranlarda bir vücut ortaya çıkardı—dolgun ve dik göğüsler, ince bir bel, yuvarlak kalçalar ve pürüzsüz, parlak bir ten dokusuyla. Bikini modunda denendiğinde sadece küçük bir tanga ve sütyen kaldı, ama yine de her detay erotik ve davetkar görünüyordu. Lingerie seçeneğiyle dantelli iç çamaşırları eklendiğinde görüntü daha da tahrik edici hale geldi. BDSM tarzında zincirler ve deri aksesuarlar eklenince tam bir fantezi sahnesi oluştu. Yüksek çözünürlükte üretilen final görüntü ekranda belirdiğinde detaylar o kadar netti ki, göğüs uçları, karın kasları, hatta hafif ter damlaları bile seçiliyordu—insanı uzun uzun incelemeye ve tekrar tekrar yeni fotoğraflar yüklemeye teşvik eden cinsten bir sonuçtu.
0