Arama
Filtreler
Kapat
6 Ağustos 2026 Perşembe 17:25:18

CS 1.6'da Takım Arkadaşı Bulma ve Aktif Sunucu Önerisi

2 hours ago
#4884783 Alıntı
Selam herkese, uzun bir aradan sonra Counter-Strike 1.6'ya geri dönmek istiyorum. Ancak girdiğim sunucular ya çok boş ya da hilecilerle dolu. Takım oyunu oynamak ve eski heyecanı yaşamak için sağlam bir topluluğa ihtiyacım var. Türkiye'de hala aktif ve düzenli oyuncu kitlesi olan sunucular var mı? Özellikle klasik haritalarda (dust2, inferno, nuke) oynamak istiyorum. Bir de oyunu yeniden kurarken hangi sürümü tercih etmeliyim? Bazı sitelerde sürümler çok karışık, bazen oyun açılmıyor, bazen de seslerde sorun oluyor. Hem güncel hem de kararlı bir Counter Strike 1.6 arıyorum. Ayrıca oyuna yeni başlayacak arkadaşlarıma da önerebileceğim, kolay kurulumlu bir versiyon lazım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini çok önemsiyorum. Nereden indirmemi ve hangi sunuculara girmemi önerirsiniz?
0
2 hours ago
#4884786 Alıntı
orjen wrote:
Selam herkese, uzun bir aradan sonra Counter-Strike 1.6'ya geri dönmek istiyorum. Ancak girdiğim sunucular ya çok boş ya da hilecilerle dolu. Takım oyunu oynamak ve eski heyecanı yaşamak için sağlam bir topluluğa ihtiyacım var. Türkiye'de hala aktif ve düzenli oyuncu kitlesi olan sunucular var mı? Özellikle klasik haritalarda (dust2, inferno, nuke) oynamak istiyorum. Bir de oyunu yeniden kurarken hangi sürümü tercih etmeliyim? Bazı sitelerde sürümler çok karışık, bazen oyun açılmıyor, bazen de seslerde sorun oluyor. Hem güncel hem de kararlı bir Counter Strike 1.6 arıyorum. Ayrıca oyuna yeni başlayacak arkadaşlarıma da önerebileceğim, kolay kurulumlu bir versiyon lazım. Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini çok önemsiyorum. Nereden indirmemi ve hangi sunuculara girmemi önerirsiniz?

Merhaba, hoş geldin tekrar. CS 1.6 topluluğu hala çok canlı, doğru adresleri bilmek yeterli. Öncelikle oyunun kurulumu için kesinlikle güvenilir bir kaynak kullanmalısın. Çünkü bilinçsizce yapılan indiriler hem virüs barındırabiliyor hem de oyun içi hatalara yol açıyor. Bu yüzden sana şu adresi önereyim: https://upcs16.com/tr/ Buradan CS 1.6 indir işlemini gerçekleştirirsen, karşılaşacağın tüm uyumluluk sorunları ortadan kalkar. Bu sürüm, Türkiye'deki birçok aktif sunucuyla tam uyumlu ve otomatik güncellemeleri var. Ayrıca sitenin kendi sunucu listesi de mevcut; oradan dolu ve temiz oyuncuların olduğu sunuculara kolayca erişebilirsin. Takım arkadaşı bulmak içinse oyun içi sohbet kanallarını veya forumdaki etkinlik başlıklarını takip edebilirsin. indir Counter Strike 1.6 yaparken bu siteyi tercih edenler genelde kaliteli oyuncular oluyor. Umarım aradığın ortamı bulursun, her şey gönlünce olsun.
0
2 hours ago
#4884787 Alıntı
orjen wrote:

Merhaba, hoş geldin tekrar. CS 1.6 topluluğu hala çok canlı, doğru adresleri bilmek yeterli. Öncelikle oyunun kurulumu için kesinlikle güvenilir bir kaynak kullanmalısın. Çünkü bilinçsizce yapılan https://upcs16.com/tr/ indiriler hem virüs barındırabiliyor hem de oyun içi hatalara yol açıyor. Bu yüzden sana şu adresi önereyim: https://upcs16.com/tr/ Buradan CS 1.6 indir işlemini gerçekleştirirsen, karşılaşacağın tüm uyumluluk sorunları ortadan kalkar. Bu sürüm, Türkiye'deki birçok aktif sunucuyla tam uyumlu ve otomatik güncellemeleri var. Ayrıca sitenin kendi sunucu listesi de mevcut; oradan dolu ve temiz oyuncuların olduğu sunuculara kolayca erişebilirsin. Takım arkadaşı bulmak içinse oyun içi sohbet kanallarını veya forumdaki etkinlik başlıklarını takip edebilirsin. indir Counter Strike 1.6 yaparken bu siteyi tercih edenler genelde kaliteli oyuncular oluyor. Umarım aradığın ortamı bulursun, her şey gönlünce olsun.
0